Unika kök

Ett Tibrokök byggs bara i ett exemplar - ditt. Hur vill du att det ska se ut hos dig? Kom in till oss så planerar vi tillsammans med er.

 

"Bara för dig"

Snickeritraditionerna i Tibro går tillbaka flera generationer och många av yrkena har gått i arv.
Alla våra kök byggs på beställning, ett gediget hantverk som får ta tid att forma.
Alla detaljer är viktiga och precis lika viktigt är det att du blir nöjd!

Horizont - Handtagslöst i vackra linjer i skandinavisk design.

FOTO: TIBROKÖK

FOTO: TIBROKÖK


Ett av våra kök

 
Tibro_4538.jpg

Bistro är ett klassikt kök med inspiration från restaurangvärlden. Den släta träluckan ger en modern känsla till köket som har rejäla ytor för olika typer av arbete.

Luckor

Bistros luckor tillverkas i askfaner. Asken har en vacker och karaktäristisk ådring som syns väl, trots att luckorna målas med en täckande färg, vilket ger ett målat kök med mycket träkänsla. Till våra målade luckor i ask har vi ett brett sortiment av utvalda färger, en färgpalett som är högaktuell med alltifrån den vitaste vita kulör till en kulör mörk som natten. Vi har gråa, gröna och blåa toner. Färger kan väljas ur vår egen serie med utvalda färger eller ur NCS-skalan som omfattar mer än 2000 kulörer. Du kan få samtliga luckmodeller i vitrinutförande som stilmässigt stämmer med den luckmodell du valt. Vitrinskåpen faneras och ytbehandlas utvändigt och invändigt. Välj mellan antikt, frostat, armerat eller klart glas.


Köksutställning