Välkommen att besöka oss för planering av ert unika kök!


Ideal-kök

FOTO: M5KÖKSCENTER

FOTO: M5KÖKSCENTER

Letar du efter marknadens mest prisvärda kök, men inte vill kompromissa med kvaliteten?
Hos oss kan du välja bland ett 16 olika profiler på luckorna och ett 40-tal olika ytlaminat, alltså ca 800 olika varianter av luckor!

Vi erbjuder ett skräddarsytt kök, helt enligt dina önskemål och med hög kvalitet och hållbarhet.
Du får tydliga och överskådliga ritningar i såväl färg som 3D, samt en offert som innehåller allt som vi kommit överens om.

Du väljer själv omfattningen av offerten.

Välkommen till oss!

Tibrokök - bara för dig

Foto: Tibrokök

Foto: Tibrokök

Ditt nya Tibrokök är en helt unik produkt. Ett kök som byggs i ett enda exemplar, bara för dig. Då duger inget annat än gedigna kvalitetsmaterial och genuint hantverkskunnande som gått i arv i generationer. För när ett kök byggs med stolthet och känsla blir resultatet ett rum att längta till, dag efter dag, år efter år.

Du har vårt fulla stöd. Hela vägen från första skissen till den sista idragna skruven ser vi till att det blir som du vill ha det, i varje liten detalj. Den tryggheten tycker vi att du har rätt att kräva, och vi ger den till dig med glädje.

Kom in och upplev köken med alla sinnen i vår utställning. Syna finishen, prova finesserna, öppna luckor och stäng lådor. Först då förstår du hur ett kök kan bli en vän för livet.

Välkommen till Tibroköks värld. Och känn dig som hemma!

Kungsäter Kök - äkta rakt igenom

Foto: KUNGSÄTER KÖK

Foto: KUNGSÄTER KÖK

Inte långt ifrån Varberg ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi – Kungsäter Kök – och
här har vi byggt kök i flera generationer.

Om du uppskattar svensktillverkad kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet har du hittat rätt. Vi har nämligen bestämt att kvalitet skall vara nummer ett av våra konkurrensfördelar när vi väljer både material och samarbetspartners. Det var ett enkelt beslut eftersom vi producerar nästan allt själva, med virke som växt nästgårds i generationer. Vi har aldrig haft tanken att tumma på hur eller vad vi tillverkar. Och sedan ska det helst vara svenskt – om vi får välja.

Nu växer förstås inte valnöt runt hörnet, så vissa träslag måste naturligtvis inhandlas utifrån, men då är det fortfarande kvaliteten som i första hand får avgöra. Lägg därtill vår förmåga att kunna måttanpassa köket efter dina önskemål så får du ett unikt och personligt kök. Kvalitet är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om våra kunder och att båda parter skall vara nöjda efter avslutad affär.

Välkommen till Kungsäter Kök!