Välkommen att besöka oss för planering av ert unika kök tillsammans med oss.


Lijo Kök och Ideal Kök

FOTO: M5KÖKSCENTER

FOTO: M5KÖKSCENTER

Letar du efter marknadens mest prisvärda kök, men inte vill kompromissa med kvaliteten ?
Hos oss kan du välja bland ett 16 olika profiler på luckorna och ett 40-tal olika ytlaminat, alltså ca 800 olika varianter av luckor!

Vi erbjuder ett skräddarsytt kök, helt enligt dina önskemål och med hög kvalitet och hållbarhet.
Du får tydliga och överskådliga ritningar i såväl färg som 3D, samt en offert som innehåller allt som vi kommit överens om.

Du väljer själv omfattningen av offerten.

Välkommen till oss!

Tibro Kök

Foto: Tibrokök

Foto: Tibrokök

Att tillverka kök liknar i mycket att laga mat. Det kan göras enkelt, med halvfabrikat och lite billigare råvaror, men snålar man in på råvarorna när man lagar Biff Rydberg så blir det bara pyttipanna. Samma sak är det med kök. Det finns tusen sätt att tillverka kök enklare och med billigare material än våra, men om du letar efter ett riktigt bra
kök, är det svårt att hitta ett bättre än vårt.

Traditionerna i Tibro går tillbaka flera generationer och många av yrkena har gått i arv. Alla våra kök byggs på
beställning och bestämmer du dig för ett av våra kök kommer vi hem och mäter upp det hos dig på plats. Ett
gediget hantverk som får ta tid att forma. Alla detaljer är viktiga och precis lika viktigt är det att du blir nöjd!

Våra kök är byggda för livslång kärlek och det är just därför vi föredrar tidlösa traditionella kök före modeflugor och dagsländor.

Välkommen till vår värld – känn dig som hemma.

Kungsäter Kök

Foto: KUNGSÄTER KÖK

Foto: KUNGSÄTER KÖK

Inte långt ifrån Varberg ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi – Kungsäter Kök – och
här har vi byggt kök i flera generationer.

Om du uppskattar svensktillverkad kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet har du hittat rätt. Vi har nämligen bestämt att kvalitet skall vara nummer ett av våra konkurrensfördelar när vi väljer både material och samarbetspartners. Det var ett enkelt beslut eftersom vi producerar nästan allt själva, med virke som växt nästgårds i generationer. Vi har aldrig haft tanken att tumma på hur eller vad vi tillverkar. Och sedan ska det helst vara svenskt – om vi får välja.

Nu växer förstås inte valnöt runt hörnet, så vissa träslag måste naturligtvis inhandlas utifrån, men då är det fortfarande kvaliteten som i första hand får avgöra. Lägg därtill vår förmåga att kunna måttanpassa köket efter dina önskemål så får du ett unikt och personligt kök. Kvalitet är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om våra kunder och att båda parter skall vara nöjda efter avslutad affär.

Kungsäter Kök AB ägs av Culinarum Group AB som äger flera svenska köksvarumärken i premiumsegmentet. Ägarna till Culinarum Group AB är operativt verksamma i bolagen.

Välkommen till Kungsäter Kök!